2 Followers
skjorta

Populär fotboll tröjor butik

Välkommen att klicka på din blogg, vi är glada att dela fotboll och fotboll

 skjortor med dig

Chelsea budar på Milans Alessio Romagnoli

Chelsea är intresserade av att förstärka sitt försvar och håller ögonen på flertalet försvarare, nu sägs de dessutom ha lagt ett bud på AC Milans lovande mittback Alessio Romagnoli som enbart är 21 år gammal.

Chelsea har, efter förra årets fiasko i den engelska ligan då de placerade sig på en tiondeplats och därmed inte kvalificerade sig till några europeiska turneringar, beslutat sig för att förnya i truppen. Nye tränaren Antonio Conte har fått träna truppen och se vad det är han vill ha gjort, med inköpen av N’Golo Kanté från Premier Leaguevinnarna Leicester City och Michy Batshuayi från Marseille de mest spektakulära.

På defensiven finns det däremot fortfarande en del frågetecken och Londonklubben har kopplats ihop med flertalet duktiga försvarare under transferfönstrets gång. De senaste rapporterna från Sky Sport säger nu att Chelsea skall ha lagt ett bud på 30 miljoner pund på AC Milans mittback Alessio Romagnoli för att försöka lyckas få över den unge och mycket talangfulle försvararen till Stamford Bridge.